Smakstart på karriären? Ta en plats i vårt lag.

Storvreta IBK, som ByggConstruct är huvudsponsor för, hoppas på en ny smakstart på lördag mot serieledande Falun. När ”Vreta” mötte AIK här om dagen hade man 3-0 efter 1,55 minuter och 7-0 efter 12,41 minuter!

Med ett bra lag kan man gå långt, det vet vi på ByggConstruct. Vi har gjort en rejäl rivstart på verksamhetsåret och påbörjat flera stora långsiktiga projekt.
Att vi har vind i seglen kände vi redan förra "säsongen" då vi ökade vår omsättning till ca 500 miljoner kr.

Vi på ByggConstruct genomför våra projekt med egen byggpersonal och med lokala underentreprenörer. Under förra verksamhetsåret anställde vi 15 medarbetare och vi kommer att behöva förstärka vår laguppställning med ytterligare skickliga spelare.
Vill du ta en plats i vårt lag? Är du intresserad av en smakstart, kontakta Lotta Winterqvist, så får du veta mer!

"Heja Uppsala, heja Storvreta och heja framtiden!"

Alla behöver goda förebilder. Genom att bygga framtiden på ansvar, trygghet och samverkan kan vi tillsammans nå hur långt som helst. Därför stöder ByggConstruct bland annat Storvreta IBK. ByggConstruct samarbetar med idrottsföreningar på alla nivåer. Vi arbetar också med kultur- och humanitära projekt. För regionen och för människorna som bor och lever här.

Vi ser sponsring som ett ömsesidigt samarbete där det finns en vinn-vinn-situation för alla parter. Att kunna erbjuda möjligheter åt människor, inte minst barn och ungdomar, och att engagera oss i positiva evenemang är stimulerande och viktigt.

Vi vill ta vårt ansvar i att utveckla Uppsala till en attraktiv region att leva och bo i. Nu och i framtiden. Samtidigt tror vi att engagemanget hjälper oss att bygga ett varumärke som står för kvalitet, hänsyn och ansvar.

För mer information kontakta

Carl Jonsson
Kommunikationsansvarig ByggConstruct AB
Tfn: 018-18 68 90