img
SKOLA

Många av våra slutanvändare klär sig i bävernylon.

Därför är det viktigt att också husen är hållbara.

Många av våra användare bär overaller av bävernylon. Vi bygger och renoverar för att de kommande generationerna ska trivas så bra som möjligt. Och de som arbetar med att ta hand om dem.

Hållbara skolor för kommande generationer

Många av de byggnader vi bygger eller renoverar ska nästa generation leka i, lära sig i och växa upp i. Det kan bli långa dagar under många år. Vi vill att våra yngsta ska trivas och må så bra som möjligt i de hus vi har arbetat med. Och de som arbetar med att ta hand om dem. I Almunge har vi byggt en klimatsmart förskola. Hållbar på många sätt och vis.

Förskolor, skolor, fritidshem, många av de offentliga byggnaderna är regelbundet i behov av översyn. Renoveringar, moderniseringar, om- och tillbyggnader. Ibland även nybyggnationer. ByggConstruct har både erfarenhet och resurser att åta sig både stora och mindre projekt. Framförallt har vi förmågan att samverka med personal, lärare och elever i en pågående verksamhet.

Klimatsmart förskola

Under de senaste åren har vi ByggConstruct utfört ett stort antal projekt i skolmiljö för kommun och landsting. Bland annat har vi byggt om Funbo skola, Heidenstamsskolan, Johannesbäcksskolan, Malmaskolan och Tunaskolan för Uppsala kommun. Vi har även byggt en ny klimatsmart förskola i Almunge, Almunge förskola.

Kontakta mig!

Vill du veta mer om ByggConstructs skolverksamhet, kontakta Pär Karlsson.