Frågesport Almtuna!
Grattis vi har en vinnare.

Var med på vår frågesport! Vinn en signerad hockeyklubba eller en skruvdragare från DeWalt (värde ca 2 500 kr)! ByggConstruct är värd för fredagens match när Almtuna IS tar emot serieledarna Mora IK. Det blir en riktig toppmatch!

45000 timmar och vinnare blev....

Almtunas ideellt arbetande ledare är verklighetens "CSR". Det tar han om alla hockeyungdomar under ca 45000 timmar totalt på ett år, vilket motsvara enligt Almtunas beräkningar ca 7 miljoner kronor i löner!
Bra jobbat!

I ByggConstructs quizz som "genomfördes" den 3 februari när företaget var matchvärdar var "antalet timmar" utslagsfrågan. Närmast var Jennie Winberg som, förutom alla rätt på frågorna, gissade 43000 timmar!
Jennie får därmed välja om hon som pris vill ha en DeWalt Skruvdragare eller en signerad matchklubba!
Två blev Daniel Reinwalds som gissade 20000 timmar.

 

Vinn skruvdragare eller hockeyklubba!

Var med på vår frågesport! Du har chans att vinna en exklusiv hockeykubba signerad av en av Almtunas elitspelare eller en skruvdragare från DeWalt (värde ca 2 500 kr).

Svara på frågorna i formuläret och skicka in dina svar senast 6 februari 2017 kl. 15.00. Glöm inte att skriva in namn epost-adress. Vinnarna publiceras på hemsidan onsdag den 8 februari.

Lycka till!

Den som svarat rätt på de tre frågorna och är närmast rätt svar på utslagsfrågan får välja pris först! Den person som är näst närmast får det "andra" priset! Om fler lika inkomna gissningar vid utslagsfråga sker lottning.

 

Heja Uppsala, heja framtiden!

Alla behöver goda förebilder. Genom att bygga framtiden på ansvar, trygghet och samverkan kan vi tillsammans nå hur långt som helst. Därför stöder ByggConstruct bland annat Almtuna IS. ByggConstruct samarbetar med idrottsföreningar på alla nivåer. Vi arbetar också med kultur- och humanitära projekt. För regionen och för människorna som bor och lever här.

Vi ser sponsring som ett ömsesidigt samarbete där det finns en vinn-vinn-situation för alla parter. Att kunna erbjuda möjligheter åt människor, inte minst barn och ungdomar, och att engagera oss i positiva evenemang är stimulerande och viktigt.

Vi vill ta vårt ansvar i att utveckla Uppsala till en attraktiv region att leva och bo i. Nu och i framtiden. Samtidigt tror vi att engagemanget hjälper oss att bygga ett varumärke som står för kvalitet, hänsyn och ansvar.