Frågesport Storvreta!
Vinn matchklubba eller skruvdragare.

ByggConstruct är värd för måndagens match när Storvreta IBK möter IBK Dalen i kvartsfinalen. Var med på vår frågesport! Vinn en signerad matchklubba av Henrik Stenberg eller en skruvdragare från DeWalt (värde ca 2 500 kr)! 

Svara på frågorna i formuläret och skicka in dina svar senast onsdagen den 22 mars 2017 kl. 15.00. Glöm inte fylla i namn och epost-adress. Vinnarna publiceras på hemsidan fredagen den 24 mars.

Lycka till!

Den som svarat rätt på de tre frågorna och är närmast rätt svar på utslagsfrågan får välja pris först! Den person som är näst närmast får det "andra" priset! Om fler lika inkomna gissningar vid utslagsfråga sker lottning.

 

Heja Uppsala, heja framtiden!

Alla behöver goda förebilder. Genom att bygga framtiden på ansvar, trygghet och samverkan kan vi tillsammans nå hur långt som helst. Därför stöder ByggConstruct bland annat Storvreta IBK. ByggConstruct samarbetar med idrottsföreningar på alla nivåer. Vi arbetar också med kultur- och humanitära projekt. För regionen och för människorna som bor och lever här.

Vi ser sponsring som ett ömsesidigt samarbete där det finns en vinn-vinn-situation för alla parter. Att kunna erbjuda möjligheter åt människor, inte minst barn och ungdomar, och att engagera oss i positiva evenemang är stimulerande och viktigt.

Vi vill ta vårt ansvar i att utveckla Uppsala till en attraktiv region att leva och bo i. Nu och i framtiden. Samtidigt tror vi att engagemanget hjälper oss att bygga ett varumärke som står för kvalitet, hänsyn och ansvar.