Sirius fotboll berör

ByggConstruct har som ambition att vara med och skapa ett attraktivare Uppsala och arbetar framgångsrikt inom verksamhetsområdena, d.v.s. större byggentreprenader inom; skola, vård och miljonprogrammets bostäder. ByggConstruct gör även samhällsinsatser genom att t.ex. kunna erbjuda fler ungdomar att utöva idrott och andra fritidssysslor genom samarbetsavtal med lokala ideella organisationer. Som huvudsponsor till IK Sirius Fotboll möjliggörs även att Uppsalaborna kan se Sveriges bästa fotbollslag i Uppsala.

– Fotboll är nog den sport som berör och engagerar mest människor i världen. Intresset för anrika och numera allsvenska Sirius är mycket stort, vilket vi märker genom våra intressenter. Sirius har inlett säsongen på ett, vad vi tycker, utmärkt sätt när det gäller det sportsliga och organisatoriska samt även hur väl man fått Studenternas till en allsvensk fotbollsarena, inleder Pär Karlsson, vd och ägare för ByggConstruct.

– Förutom de fina prestationerna på plan och tabelläget, genomför Sirius även en mängd positiva CSR-projekt där spelarna i A-laget visar stort engagemang. Allt detta gör att vi vill engagera oss på ett mer omfattande sätt än tidigare, avslutar Pär Karlsson.

ByggConstruct är matchvärdar den 20 augusti när IFK Norrköping kommer på besök! 

För mer information kontakta:
Carl Jonsson
Kommunikationsansvarig
E-mail: carl.jonsson@byggconstruct.se