Nominerade till Årets Företagare!

ByggConstruct är ett av de tre företag i länet som blivit nominerade till den prestigefyllda titeln Årets Företagare. På Företagsgalan den 11 maj, på Uppsala slott, offentliggörs vinnaren.

- Jättekul! Det måste vara ett bevis på att det vi gör är rätt. För att satsa på egen personal är bra arbetsmiljö en förutsättning. Engagerad personal, dokumenterade rutiner och arbetsprocesser ger hög kvalitet och långsiktigt nöjda kunder. Satsningen på energieffektiva lösningar och miljövänligare produkter tillsammans med vårt engagemang med att samarbeta med ideella föreningar, de som är utanför arbetsmarknaden och andra CSR-projekt tror vi skapar ett hållbart samhälle. Våra intressenter gillar det vi gör och vi samarbetar på ett bra sätt, förklarar Pär Karlsson ägare och Vd för ByggConstruct.

För att läsa vilket fler som är nominerade i klassen se här.

Hur och varför man blir nominerad kan man läsa mer om här.

- Oavsett om det är för hur vi arbetar och verkar eller om det är för vår goda utveckling med att vi i stort sett fördubblat vår verksamhet de senaste åren till en omsättning på drygt 400 miljoner kronor och till drygt 120 medarbetare, så är det ett erkännande, avslutar Pär Karlsson.

För mer information kontakta:
Pär Karlsson
VD ByggConstruct AB
Tfn: 018-18 68 90