ByggConstruct - Huvudpartner till Sirius fotboll

Ett vinnande Uppsala! Genom att bygga framtiden på ansvar, stolthet och respekt kan vi tillsammans nå hur långt som helst.

ByggConstruct fortsätter att vara huvudpartner till Sirius Fotboll och ser fram emot ett spännande 2018. Genom Sirius Fotboll skapar vi ett attraktivare Uppsala!

- Vi tycker att vår satsning på Sirius Fotboll är viktig i många perspektiv, och är mycket stolta över att få samarbete och vara delaktiga i utvecklingen av Sirius, fotbollen i regionen och evenemangsstaden Uppsala, inleder Pär Karlsson, Vd för ByggConstruct AB.

ByggConstruct samarbetar med många olika typer av ideella organisationer och föreningar i syfte att skapa positiva känslor, värderingar och möjligheter. På ByggConstruct är vi övertygad om att våra samarbeten kan hjälpa många till en bättre vardag, oavsett om du är; utövare på barn- och ungdomsnivå, elitspelare eller en evenemangsbesökare. Föreningsverksamhet förbrödrar och skapar meningsfulls sysselsättning.

– Vår ambition är att fortsätta att utveckla Uppsala med omnejd på de sätt vi kan. Vi bygger och renoverar skolor, sjukhus och miljonprogrammets bostäder. Vi gör det så miljömässigt och energieffektivt vi kan. Det ska vara attraktivt att bo i Uppsala, och Sirius gör vardagen roligare och sammanhållningen starkare, vilket alla kan se t.ex. vid de evenemang Sirius skapar.

Läs mer om Sirius fotboll

För mer information kontakta:

Carl Jonsson
carl.jonsson@byggconstruct.se