ByggConstruct är med Storvreta IBK

Vinn Henke Stenbergs signerade matchklubba eller VIP-biljetter till slutspelet! 

Vinnarna blev ……

Johan Aldskogius och Cia Hagman är de två lyckliga vinnarna i ByggConstructs "Storvreta-webtävling" förra veckan.
Där Johan (som jobbar hos ByggConstruct) drogs som "första-vinnare”, och som därmed får välja, antingen en "signerad klubba” av Henke Stenberg alt. ett "VIP-paket” till slutspelsmatch! Cia vinner "det andra" priset!

I 50/50 lotteriet var det Hans Thorell som vann ett VIP-paket till Slutspelet!

Lite "märkligt" var att även två av ByggConstructs middags-gäster var de som kastade närmast 25-årslogon!
(Vi ber om ursäkt för att webtävlingssvaren kunde publicerades först idag och vi ser fram emot nästa Strovreta-evenemang!)

 

ByggConstruct är matchvärd på onsdag 16 januari när mästarna Storvreta IBK tar emot tvåorna IBF Falun i herrarnas Svenska Superligan.

Var med i vår frågesport! Du har chansen att vinna en signerad innebandyklubba av Henrik Stenberg eller två VIP-biljetter till slutspelet. Tävlingen stänger torsdagen den 17/1 kl. 21.00. Vinnare publiceras fredag den 18/1 kl. 12.00. (Ev. lottning sker om fler har alla rätt)

Den tidiga finalen!
ByggConstruct har sedan 2010 varit huvudpartner till Storvreta IBK och är på onsdag kl. 19.15 matchvärd i IFU Arena när vårt Storvreta tar emot tabelltvåan Falun. Det blir en riktig toppmatch!

Självklart vill vi tillsammans med publiken höja stämningen så att rätt lag vinner! Våra "klappers" ligger redo. I andra paus kör vi även en bollkastningstävling. Stötta Storvreta köp en och vinn fina priser från bl.a. ByggConstruct!

Dessutom bjuder vi på lite skön musik i foajén av MusicPowerMafia www.musicpowermafia.se. De spelar innan och efter matchen samt mellan perioderna.

Skänk gärna en slant! Alla intäkter går till Akademiska Sjukhusets Barnfond www.akademiskasbarnfond.se

Vi bygger ett vinnande Uppsala
Alla behöver goda förebilder. Genom att bygga framtiden på ansvar, trygghet och samverkan kan vi tillsammans nå hur långt som helst. Därför stöder ByggConstruct bland andra Storvreta IBK.

ByggConstruct samarbetar med idrottsföreningar på alla nivåer. Vi arbetar också med kultur- och humanitära projekt. För regionen och för människorna som bor och lever här.

Vi ser sponsring som ett ömsesidigt samarbete där det finns en vinn-vinn-situation för alla parter. Att kunna erbjuda möjligheter åt människor, inte minst barn och ungdomar, och att engagera oss i positiva evenemang är stimulerande och viktigt.

Vi vill ta vårt ansvar i att utveckla Uppsala till en attraktiv region att leva och bo i. Nu och i framtiden. Samtidigt tror vi att engagemanget hjälper oss att bygga ett varumärke som står för kvalitet, hänsyn och ansvar.

Vi ses på onsdag!