BYGGCONSTRUCT I VÄSTERÅS

Bygg framtiden i Västerås. Och din egen!

ByggConstruct etablerar sig på allvar i Västeråsregionen. Vi har ett flertal spännande och långsiktiga projekt på gång och anställer nu fler medarbetare.

Läs mer om tjänsten som Platschef i Västerås >>

Läs mer om tjänsten som hantverkare inom bygg i Västerås >>

 

VI SÖKER NYA MEDARBETARE

Vi söker medarbetare till nya projekt i Västerås!

Det går bra nu. ByggConstruct befinner sig i en positiv och expansiv utveckling och söker skickliga platschefer och riktigt duktiga hantverkare inom bygg som vill bygga en hållbar framtid med oss.

ByggConstruct i Västerås

Platschef Västerås

Vi söker en platschef som har stor erfarenhet av Västeråsregionen och som tillsammans med oss vill bygga framtidens hus på ett ansvarsfullt och hållbart sätt.

I våra projekt arbetar vi nära våra kunder, ofta i partneringprojekt. Det betyder att du som platschef ska ha hjärtat på rätt ställe, vara prestigelös och dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Som platschef kommer du att leda, driva och ansvara för större byggentreprenader inom bostäder, vård och skola. Du ansvarar även för projektets ekonomi och vi ställer höga krav på affärsmässighet och ledarskap.

Vi på ByggConstruct kan erbjuda dig en omtänksam och positiv arbetsplats med utmanande projekt, korta beslutsvägar och bra utvecklingsmöjligheter.

Läs mer om tjänsten som Platschef i Västerås >>
Vi samarbetar med jobbet.se  Länken öppnas i nytt fönster.

Hantverkare inom bygg Västerås

Vi söker yrkesskickliga hantverkare inom bygg – snickare, murare och betongare – som vill bygga framtidens Västerås med oss på ett ansvarsfullt och hållbart sätt

Som hantverkare inom bygg i Västerås, kommer du till att börja med att arbeta med större bostadsrenoveringar, men även ombyggnationer inom vård och skola kan bli aktuella.

Vi söker dig som är en duktig och erfaren hantverkare, kanske både från nybyggnationer och renoveringar. Din erfarenhet märks på din personlighet, du är trygg i de flesta arbetssituationer och bekväm med att ibland ta en roll som ledare.

Vi på ByggConstruct kan erbjuda dig en omtänksam och positiv arbetsplats med utmanande projekt, korta beslutsvägar och bra utvecklingsmöjligheter.

Läs mer om tjänsten som hantverkare inom bygg i Västerås >>
Vi samarbetar med jobbet.se  Länken öppnas i nytt fönster.

VARFÖR JOBBA HOS OSS?

Fem goda skäl att bygga framtiden tillsammans med oss

1. Spännande och långsiktiga projekt i Västerås

ByggConstruct är i en positiv och expansiv fas. I över 25 år har vi arbetat med byggnationer, främst inom vård, skola och bostäder. Nu har vi flera stora projekt i startgroparna i Västerås. Och det är bara början.

2. Bra anställningsvillkor, personalförmåner och riktigt schysst lön

Vi tar hand om våra anställda. Mår man bra, gör man också ett bra jobb. Därför är det också viktigt med personalförmåner, friskvård och inte minst bra lön.

3. Ordning och reda, hög trivsel och låg personalomsättning

Vår grundidé är att bemanna våra projekt med egen anställd personal tillsammans med lokala underentreprenörer. Vi är övertygade om att det ger rätt kvalitet, säkra byggen och bra arbetsmiljö. Ordning och reda!

4. En företagskultur som präglas av framåtanda och vind i ryggen

Vår värdegrund är viktig för oss. Den bygger på stark teamkänsla, ansvarstagande och öppenhet. Du är med och formar den bästa arbetsplatsen! 2020 korades ByggConstruct till Årets Företagare i Uppsala län.

5. Tillsammans bygger vi ett hållbart och vinnande Västerås!

Varje dag arbetar vi för att bygga ett hållbart samhälle. Vi vill bidra till att skapa sysselsättning, trivsamma och inspirerande bostäder, stimulerande och produktiva miljöer för utbildning och vård, och en meningsfull fritid för våra medmänniskor. Visst vill du vara del av det?

Läs mer om oss!

MÖT NÅGRA BYGGCONSTRUCTARE

Träffa några av våra medarbetare

På ByggConstruct träffar du människor med olika talanger, olika intressen, olika bakgrunder och härkomst. Alla är olika och det tycker vi är bra.

Det som förenar oss alla är viljan att jobba som ett team, ha roligt tillsammans och göra ett så bra jobb som möjligt. Genom att var och en har möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll, utvecklas även vårt företag.

Vill du också bli en del av vårt team?

PETER BJÖRKLUND, ARBETSCHEF

LISA BRODIN, SNICKARE

PONTUS WERDENBERG, SNICKARE OCH LAGBAS

CONNY KARLSSON, SNICKARE

ETABLERINGEN I VÄSTERÅS

Vi satsar stort i Västerås

ByggConstruct etablerar sig på allvar i Västeråsregionen. Vi har ett flertal stora projekt på gång och räknar med att nyanställa ett tiotal nya medarbetare redan under vårvintern. ”Vi är stolta, men också ödmjuka”, säger vd Pär Karlsson, som korades till Årets företagare i Uppland 2020.

Läs mer om vår satsning i Västerås här.

Pär Karlsson, vd, ByggConstruct Uppsala

”vi satsar stort nu, säger Pär Karlsson, grundare och vd för ByggConstruct. Den senaste tiden har vi framgångsrikt lyckats få flera stora uppdrag här.”