Sirius frågesport

 

Tävla med ByggConstruct under matchen Sirius-Malmö

Vinn en finfin skruvdragare!

Bli en hållbar byggare du också! Var med i vår frågetävling under matchen mellan IK Sirius och Malmö FF, då ByggConstruct är matchvärd. Antar du utmaningen kan du vinna en finfin skruvdragare och kan börja bygga hållbart du också.

OBS! Tävlingen stänger tisdag 29/8 kl 08.00

Vinnaren meddelas via epost.

I händelse av fler korrekta svar lottas en vinnare ut. Beslutet går inte att överklaga.

I händelse av fler korrekta svar lottas en vinnare ut. Beslutet går inte att överklaga.

Personuppgifter i detta dokument kommer att anonymiseras och behandlingen av personuppgifterna sköts enligt vår offentliggjorda GDPR-policy.

Med genomtänkta renoveringar bygger vi en hållbar framtid

Det finns många sätt att arbeta för att bidra till en hållbar utveckling. Ett av de bättre är faktiskt att ta hand och förbättra det vi redan har. Det är bra, både för miljön och för plånboken.

Bli en hållbar byggare du också!

Du kan bidra till att bygga hållbart. Genom att reparera och laga snarare än att slänga bort, bidrar du till ett minskat klimatavtryck. Och ju fler vi är som tänker så, desto bättre blir det för miljön. Med en ny skruvdragare kan du börja på en gång!

30 år av hållbart byggande

ByggConstruct är ett av regionens större ägarledda byggföretag. Vi är specialiserade på byggnationer inom vård, skola och bostäder. I snart 30 år har vi arbetat med att bygga om, bygga till och bygga nytt med fokus på återbruk, klimatsmarta och energieffektiva lösningar. Läs gärna vår Hållbarhetsrapport [pdf].

Tillsammans bygger vi ett vinnande Uppsala!

Vi på ByggConstruct vill ta vårt ansvar i att utveckla Uppsala till en hållbar och attraktiv region att leva och bo i. Nu och i framtiden. Därför stöder ByggConstruct lokala idrottsföreningar som bland andra Sirius fotboll. Genom att bygga framtiden på ansvar, stolthet och respekt kan vi tillsammans nå hur långt som helst.

Vill du veta mer om ByggConstruct?

Läs gärna mer om ByggConstruct och vad vi gör. Börja med några nyheter eller läs mer om vårt hållbarhetsarbete.