MÖT VÅRA MEDARBETARE

Träffa några av våra medarbetare

På ByggConstruct träffar du människor med olika talanger, olika intressen, olika bakgrunder och härkomst. Alla är olika och det tycker vi är bra.

Det som förenar oss alla är viljan att jobba som ett team, ha roligt tillsammans och göra ett så bra jobb som möjligt. Genom att var och en har möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll, utvecklas även vårt företag.

Vill du också bli en del av vårt team?

LISA BRODIN, SNICKARE

PONTUS WERDENBERG, SNICKARE OCH LAGBAS

CONNY KARLSSON, SNICKARE

PETER BJÖRKLUND, ARBETSCHEF

VARFÖR JOBBA HOS OSS?

Fem goda skäl att bygga framtiden tillsammans med oss

1. Spännande och långsiktiga projekt

Vi på ByggConstruct befinner oss i en positiv och expansiv fas. Nu har vi flera stora och spännande projekt i startgroparna.

2. Bra anställningsvillkor, personalförmåner och riktigt schysst lön

Vi tar hand om våra anställda. Mår man bra, gör man också ett bra jobb. Därför är det också viktigt med personalförmåner, friskvård och inte minst bra lön.

3. Ordning och reda, hög trivsel och låg personalomsättning

Vår grundidé är att bemanna våra projekt med egen anställd personal tillsammans med lokala underentreprenörer. Vi är övertygade om att det ger rätt kvalitet, säkra byggen och bra arbetsmiljö. Ordning och reda!

4. En företagskultur som präglas av framåtanda och vind i ryggen

Vår värdegrund är viktig för oss. Den bygger på stark teamkänsla, ansvarstagande och öppenhet. Du är med och formar den bästa arbetsplatsen! 2020 korades ByggConstruct till Årets Företagare i Uppsala län.

5. Tillsammans bygger vi en hållbar framtid!

Varje dag arbetar vi för att bygga ett hållbart samhälle. Vi vill bidra till att skapa sysselsättning, trivsamma och inspirerande bostäder, stimulerande och produktiva miljöer för utbildning och vård, och en meningsfull fritid för våra medmänniskor. Visst vill du vara del av det?

Läs mer om oss!