Uppsala Fotboll 24/8

Tävla och vinn under matchen Uppsala–Sundsvall!

Är du en vinnare? ByggConstruct är matchvärd för matchen mellan IK Uppsala och Sundsvall på Lötens idrottsplats lördagen 24/8.

Under matchdagen har vi massor av tävlingar med finfina priser. 

Precis som vårt framgångsrika landslag, är det rejält drag i våra Uppsalatjejer. Laget ligger nu fyra i Elitettan, bara fyra poäng efter Hammarby som toppar tabellen. Ettan och tvåan i serien tar klivet upp i Damallsvenskan!

Förutom toppfotboll har vi en hel del andra roliga tävlingar med fina priser att bjuda på under matchdagen!


VAR MED I VÅR FRÅGESPORT!
VINN EN SIGNERAD MATCHTRÖJA.
Tävlingen är stängd. Vinnaren meddelas på onsdag 28/8.


KÖP ETT MATCHPROGRAM.
VINN EN CYKEL!
ByggConstruct lottar ut en cykel på matchprogrammet. Du köper programmet i entrén. Stöd klubben även genom att köpa kaffe och fikabröd.


PRESENTKORT PÅ 5000 KR TILL BÄSTA HEJARKLACKEN!

Självklart hoppas vi på drag från publiken också! Uppsala Fotboll bjuder alla ungdomsspelare i träningsoverall på gratis entré!

ByggConstruct bjuder den förening som har bästa hejaklacken på ett presentkort på 5000 kr i valfri sportbutik i Uppsala. Träna på hejarramsor, ta med pukor, trumpeter och banderoller!

Tänk på! Det är viktigt att klacken kommer i sin förenings träningsoverall (eller motsvarande), så att vi kan urskilja vilket lag som är bäst.

Vilket lag som vinner hejarklackstävlingen offentliggörs av speakern i 80:e spelminuten. Vinnarna blir även publicerade i Uppsala Fotbolls sociala nätverk!


GÖR MÅL PÅ BYGGCONSTRUCT!
VINN EN MATCHTRÖJA!
I halvtid har vi en publiktävling för den ”ungdomliga” publiken. De fem första som klarar av att placera en boll på ByggConstructs ”skylt” vinner en matchtröja. Alla försök belönas med en glass (så långt glassen räcker).

Mer info om matchen, besök https://www.uppsalafotboll.se

 

TILLSAMMANS BYGGER VI ETT VINNANDE UPPSALA!
Vi på ByggConstruct vill ta vårt ansvar i att utveckla Uppsala till en hållbar och attraktiv region att leva och bo i. Nu och i framtiden. Därför vill vi ligga i framkant när det gäller att bygga säkert, energieffektivt och med stor miljöhänsyn. Därför vill vi också vara med och stödja lokala idrottsföreningar, däribland IK Uppsala Fotboll, i deras sportsliga och sociala arbete.