Julhimmel ByggConstruct

 

Tack för att BC-dagen 2022 blev så bra!

Stort tack för din medverkan på BC-dagen Deluxe 2022! Hoppas att du tyckte att den var lika lyckad som vi. Vi hade intressanta gäster, bra diskussioner och det känns att vi möter framtiden och det nya året med tillförsikt. 

Årets BC-dag, 15 december 2022, blev mycket uppskattad. Fullmatat program med intressanta presentationer, inspirerande gästföreläsare och en hel del teambildande aktiviteter. Det fanns en röd tråd genom hela dagen – att det handlar om människor!

BC-dagen Pär Karlsson och Stefan Andersson, ByggConstruct 2022

Vd Pär Karlsson, Vvd Stefan Andersson och avdelningschef Peter Björklund presenterade årets resultat, nuläge och framtida projekt, utmaningar och möjligheter. Siffror, statistik, strategier och ”galna” historier! Stort medhåll fick satsningarna inom hållbarhet och återbruk.

 

Lokalerna, VIP:en på Studenternas, med mat, fika och julbord från Trillers, var i toppklass! Under dagen uppmärksammades även årets 25-årsjubilar Lars Wessman, som belönades med guldklocka och diplom för sina 25 år hos ByggConstruct. Bra jobbat Lasse!

Tack till dig som var med under dagen. Tack alla medarbetare som gör ByggConstruct till vad det är – och vad det kommer att bli.
Och återigen ett varmt tack till våra inspirerande föreläsare:

  • Carola Norén, Operation Smile
  • Lotta Cohen, Galaxen
  • Pär Johansson, Glada Hudik
  • John Haudi, Trolleri och buktaleri

Stort tack även till Lotta Triller och Malin Berggren, Triller Mat och Bröd och Anna Andersson, Uppsala kommun Arenor och Fastigheter AB.

Allt gott önskar
Pär, Stefan och Peter

 

BC-dagen Operation Smile, ByggConstruct 2022

Specialistsjuksköterskan Carola Norén, volontär för organisationen Operation Smile berättade på ett mycket inspirerande och rörande sätt om verksamheten och vad de frivilliga arbetsinsatserna åstadkommer. Läs mer om Operation Smile här.

 

BC-dagen Glada Hudik Per Johansson, ByggConstruct 2022

Glada Hudiks Per Johansson hade en mycket inspirerande och tankeväckande föreläsning om inkludering. Han berättade om resan och livet tillsammans med Glada Hudik-gänget.

 

BC-dagen John Houdi, ByggConstruct 2022

Senare på kvällen blev det underhållning i världsklass när entertainern John Houdi bland annat lärde Pär Karlsson att trolla. John ledde även en hysteriskt rolig och intressant dialog mellan våra snickare Lisa Brodin och Mats Aspholm. Ett minne för livet!

 

Julhimmel ByggConstruct