Sportpåsk 2023

 

ByggConstruct Påskägg 2023 gif

Dags för Sportäggstra!

Tro inte att påsken blir långtråkig och jättetrist! Vi har fyllt ByggConstructs påskägg med massor av sportgodsaker. Det blir en sportpåsk äggstra allt!

Vad sägs om U23-landskamp damer Sverige mot Spanien i fotboll, semifinaler med Storvreta IBK mot Mullsjö AIS, allsvenska hemmapremiären på Studenternas med Sirius mot Djurgården? Dessutom kan du boka en startplats i Blodomloppet i maj.

1. Y viva Esverige! Landskamp mot Spanien.

Ladda upp med pinatas, tapas och svenska flaggor! På torsdag 6/4, kl 18.00 spelar våra svenska U23-damer en fotbollslandskamp på Studenternas mot Spanien. Räkna med en match med hetta! Håll speciellt ögonen på Uppsalas egen Agnes Nyberg. Vi har 50 biljetter till landskampen att dela ut, max 4 biljetter per anställd. Först till kvarn gäller.

>>Vill du ha biljetter, skicka ett mail!

>>Mer information om matchen hittar du här.

2. Gå på världens bästa innebandy

Bjud med din nära och kära på innebandy i världsklass. Storvreta IBK spelar semifinal 3 mot Växjö Vipers lördag 8/4 på IFU Arena. Eventuellt blir det även en 5:e semi. Spelar ingen roll, du kan gå på båda två.

>>Boka dina biljetter här.

>>För speltider och mer information klicka här.

3. Sugen på Sirius allsvenska hemmapremiär?

Se den allsvenska hemmapremiären på Studenternas när IK Sirius mosar Djurgården IF, söndagen 9/4 kl 17.30. Vi lottar ut 30 sittplatsbiljetter (värde 389 kr). Först till kvarn gäller, så var snabb som ögat om du vill ha dina biljetter. Max 2 biljetter/beställning.

>>Vill du vara med i utlottningen, skicka ett mail!

>>Mer information om matchen här.

4. Rör på dig! Gå eller spring Blodomloppet i maj.

Om du nu skulle vilja röra på dig själv, så kommer ByggConstruct att anmäla flera lag till Blodomloppet tisdagen 30 maj. Spring eller gå, var med på folkfesten!

>>Vill du ha en startplats (värde 370 kr) anmäl dig senast 2/5 här.

>>Mer info om Blodomloppet.

Glad påsk!

Tillsammans bygger vi ett vinnande Uppsala!

Påskägg