Sportlördag 11/2 2023

 

 

Välkommen till Sportlördag 11/2!
Vi bjuder på biljetter till två matcher.

 

Heja fram Almtuna IS när de möter Västerås IK i ”Enkrona-matchen” och/eller Storvreta IBK när de tar emot AIK i ”Publikmatchen” på lördag 11 februari. Vi bjuder på biljetterna!

Du har också chansen att tävla om att få delta på pregame med lunch inför Almtunamatchen eller middag i anslutning till Storvretamatchen.

Arenorna ligger bara ett handledsskott från varandra, så ta tillfället i akt och se båda matcherna.

Mer information om matcherna, pregame- och mattävlingen och länk för bokning av biljett, se nedan. Begränsat antal biljetter, först till kvarn gäller, så boka redan nu!

ByggConstruct stöttar det regionala idrottslivet
ByggConstruct är med och samarbetar med många lokala idrottsföreningar. Ett av våra syften är att bidra till häftiga evenemang och upplevelser i Uppsala. Däribland ”Enkrona-matchen” och ”Publikmatchen”.

Ett annat syfte med ByggConstructs samarbete tillsammans med bland andra Storvreta IBK, Almtuna IS, IK Sirius och Uppsala Basket är att verka för att fler barn och ungdomar ska känna ökad delaktighet, träffa förebilder, har roligt tillsammans och få motion till en rimlig kostnad.

Ha en riktigt trevlig sportlördag!
Tillsammans bygger vi ett vinnande Uppsala!

 

”ENKRONA-MATCHEN” ALMTUNA

Almtuna IS möter Västerås IK lördag den 11 februari kl 15.00 på Upplands Bilforum Arena. ByggConstruct, som bland annat sponsrar hockeyskolan, är ett av de företag som är med och bjuder på entré. Boka dina biljetter och heja fram AIS!

Här bokar du dina gratisbiljetter till Almtunamatchen
OBS!  Ev. bokningsavgift kan tillkomma.

Boka snabbt, delta i pregame
Du har chansen att få delta i pregame inklusive lunch för två personer inför matchen (dryck ingår ej). De fyra första inkomna anmälningarna bjuder vi på två pregame-biljetter. Anmäl ditt intresse genom att fylla i svarsformuläret nedan. Obs! Pregame startar kl. 13.45.

 

”PUBLIKMATCH” STORVRETA 

Storvreta IBK möter AIK lördag 11 februari kl. 18.00 på IFU Arena. ByggConstruct, huvudsponsor för Storvreta IBK, är ett av de företag som är med och bjuder på entré. Boka dina biljetter och heja fram ”Vreta”!

Här bokar du dina gratisbiljetter till Storvretamatchen
OBS!  Ev. bokningsavgift kan tillkomma.

Boka snabbt, få gratis middag på arenan!
Du har chansen att få gratis middag i anslutning till matchen. De nio först inkomna anmälningarna bjuder vi på en middag för två personer (dryck ingår ej) i anslutning till matchen, antingen i vår loge eller vid ”läktarbaren”. Obs! Middagen börjar serveras kl. 16.45.

 

TA CHANSEN OCH TÄVLA OM GRATIS MAT UNDER SPORTLÖRDAG! 

Anmäl ditt intresse genom att fylla i svarsformuläret nedan. OBS! Du kan bara välja ett alternativ.

Har du allergier eller är överkänslig mot något, t ex gluten eller laktos. Är du vegetarian? Något annat du funderar på? Skriv det här.