Välkommen till sommarmingel med spansk hetta på Botanika

ByggConstruct inbjudan sommarfest Botanika 2022

Nu är det snart sommar och vacaciones, pandemin är över och vi kan träffas och ha kul tillsammans. Därför bjuder vi alla medarbetare på ByggConstruct till ett sommarmingel med Alicante-vibbar på Hotell Botanika fredagen 1 juli. Anmäl att du kommer senast onsdag 22 juni.

 

VAD HÄNDER UNDER KVÄLLEN?

18.30 samlas vi i lobbyn på Hotell Botanika och minglar med ett glas cava och livechattar med våra kollegor, framförallt de man inte träffar varje dag.

På Botanikas entréplan finns ett antal olika barer och mingelytor, bland annat en spännande gamingzon. Vi har förbeställt perfekt spanskt väder, så de flesta vill nog hänga på innergården eller el patio som man säger i Alicante.

Runt 19.00 hälsar Pär välkommen och bjuder alla till sommarbuffén som är uppdukad i pation. Det är fri sittning. Eftersom vi är många gäster så får vi alla hjälpa till att det flyter. Vi äter och tar det lugnt, fyller på med cava eller öl.

Vid nio-tiden dukas kaffe, avec och efterrätt upp för de som anmält sig för detta. Vi fortsätter att umgås, surra och digga musik.

Vi rundar av kvällen runt 23.00, då vi lämnar Botanika. De som vill kan fortsätta el aventura på egen hand. La noche es larga!

 

ADRESS
Hotell Botanika, Skolgatan 45 Uppsala

 

ANMÄL DIG HÄR!

Du kommer väl? Anmäl dig senast onsdag 22 juni.  Även om du inte kommer, ska du anmäla det. Fyll i formuläret nedan.

Kom ihåg att skriva om du har speciella önskemål gällande kost eller om du har allergier etc.

Muy bienvenido!

ByggConstruct på Alicante

Var du med i Alicante? Kan vi inte åka dit så får vi ta Alicante hit. Vi ses på Botanika!