Stambyte i Eriksberg, Uppsala

Projekt Gnejsgårdarna i Uppsala
Projekt Gnejsgårdarna i Uppsala

Efter sommaren startar ByggConstruct med stamrenoveringen av Brf. Gnejsgårdarna i Eriksberg, Uppsala. Brf Gnejsgårdarna, vilken bildades 1961, består av tre hus på Gnejsvägen 4, 6, och 8 med totalt 52 bostadsrätter (57 badrum).

Projekt Gnejsgårdarna i Uppsala

Projekt Gnejsgårdarna i Uppsala

Förutom byte av stammarna kommer ytskikten att förnyas i badrum och kök. Arbetet, totalentreprenad, omsätter ca 14 Msk och beräknas pågå till våren 2016.

– Vår personal har mycket stor erfarenhet av stambyten och att samverka med de lägenhetsägarna. Jobbet passar oss bra i tid, då vi har målgång med flera stora projekt. Det ska bli riktigt kul att vara tillbaka i natursköna Eriksberg igen och till de fina fastigheterna, säger ByggConstructs Vd Pär Karlsson.

För mer information kontakta

Pär Karlsson
VD ByggConstruct AB
Tfn: 018-18 68 90
E-post: par.karlsson@byggconstruct.se

Mer om ByggConstruct AB
ByggConstruct är ett lokalt ägarlett byggbolag med ca 80 anställda, som startade 1994, och omsätter ca 350 MSK 2014. Företagets affärsområden är entreprenad och byggservice, vilka är specialiserade på ROT-projekt inom vård, skola, omsorg och bostäder. ByggConstruct är bl.a. certifierade enligt BF9K (kvalitet, miljö och arbetsmiljö), tillämpar ID06 och har högsta kreditvärdighet (AAA).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *