Platschef sökes med både hjärtat och pärmen på rätt ställe.

Vi på ByggConstruct har fullt upp de närmaste åren med att renovera och bygga framtidens sjukhus, skolor och bostäder och vi behöver bli fler. När vi nu söker en rutinerad platschef, önskar vi oss en riktig stjärna. Kan det vara du?

Det är inte så lite vi vill, det vet vi. Du ska kunna hålla ordning och reda, så att allt blir rätt och riktigt. Till din hjälp har du en projektorganisation med egen anställd personal och väl inarbetade arbetsprocesser.

I våra projekt arbetar vi nära våra kunder, ofta i partneringprojekt. Det betyder att du måste ha hjärtat på rätt ställe, vara prestigelös, ödmjuk och kunna dela med dig av dina kunskaper. Vi bygger ju inte bara hus, vi bygger även förtroende.

Vi å andra sidan, kan erbjuda dig en omtänksam och positiv arbetsplats med utmanande projekt, korta beslutsvägar och bra utvecklingsmöjligheter. Det är i alla fall det våra medarbetare säger om ByggConstruct i våra medarbetarundersökningar.

Nu undrar vi, vad säger du?

Arbetsuppgifter
Som platschef kommer du att leda, driva och ansvara för större byggentreprenader inom vård, skola och bostäder. Tillsammans med dina medansvariga upprättar du tidplan, budget, kalkyl samt svarar för inköp. I dina projekt ansvarar du även för kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Du kommer att ingå i en välstrukturerad organisation med effektiva systemstöd. Till din hjälp har du bland annat en kalkyl- och inköpsavdelning, en administrativ avdelning och en projektstödsenhet som hjälper dig med kommunikation, dokumentation, ekonomiavstämningar, transport och maskiner.

I större projekt kommer du även att arbeta tillsammans med lagbas och arbetsledare på plats. På ByggConstruct arbetar vi med egen anställd personal. Idag är cirka 20 platschefer och 100 yrkesarbetare. Vi har även en egen maskinavdelning.

Eftersom vi arbetar med partnering har du ett nära och transparent samarbete med våra kunder. Det innebär bland annat att du redan i tidigt skede av projektet arbetar i samverkan med beställaren i allt från framtagande av systemhandlingar till projektering och genom hela produktionen.

Våra projekt är främst lokaliserade i Uppsala, men även i till exempel Sigtuna, Enköping, Bålsta, Tierp och Sala.

Kvalifikationer
Efter ett antal år i branschen har du goda byggkunskaper. Du har flerårig erfarenhet från en arbetsledande befattning som exempelvis projektchef, platschef, arbetschef eller liknande. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med lednings- och produktcertifieringssystemet BF9K är det ett plus. Även erfarenhet från förnyelsearbete av miljonprogram ser vi som meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person är du prestigelös, ödmjuk och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du är strukturerad och trivs i en roll med många kontaktytor och har en förmåga att skapa goda relationer. Vidare är du tydlig i din kommunikation och förstår vikten av ett gott samarbete för att nå goda resultat.

Varför arbeta hos ByggConstruct?
Vi tror på att arbeta med egen anställd personal. Därför är det också viktigt att vår personal trivs och utvecklas. Hos oss på ByggConstruct blir du en del av ett engagerat team med god sammanhållning. Här råder en företagskultur som präglas av prestigelöshet, hjälpsamhet och frihet under ansvar. Organisationen är strukturerad med välutvecklade system, och vi har ett bra internt stöd. Vårt fokus är på långsiktighet, goda kundrelationer och kvalitet!
Vi tycker även det är viktigt att vi som företag agerar som en god samhällsmedborgare. Därför stödjer vi ett flertal lokala idrottsföreningar, och även olika kultur- och humanitära projekt.

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Du utgår från vårt kontor på Libro ringväg 34, Uppsala.

Tillträde enligt överenskommelse.

Krav
Goda byggkunskaper genom erfarenhet från byggbranschen
Flerårig erfarenhet från en arbetsledande befattning (projektchef, platschef, arbetschef etc)
B-körkort
IT-vana

Meriterande
Erfarenhet av att arbeta med BF9K, eller likvärdigt KMA-system.
Erfarenhet av förnyelsearbete med miljonprogram, vård och skolprojekt.
Erfarenhet av att arbeta i BSO.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Arbetsgivare
ByggConstruct AB

Platsannons