Din julgåva till oss alla. Ett bidrag för att rädda Östersjön.

Vi söker fler medarbetare! Bygg en hållbar framtid med oss.

ByggConstruct_Tak_AkademiskaSjukhuset

Trots den ovanliga tid vi befinner oss i, upplever vi på ByggConstruct en stark positiv utveckling. Det är vi både glada och tacksamma för. För byggs det, finns det hopp om framtiden. Nu söker vi fler medarbetare.

läs mer

Pär Karlsson utsedd till Årets Företagare i Uppsala 2020

ByggConstructs vd Pär Karlsson tar emot priset som Årets företagare av Monica Hedberg, ordförande i Företagarna Uppsala, vid en coronaanpassad cermoni den 4 juni 2020.


ByggConstructs vd, Pär Karlsson, har blivit utsedd till Årets Företagare i Uppsala 2020. Priset är Företagarna Uppsalas allra finaste utmärkelse. Han får det bland annat för sitt ”ledarskap som tydligt sätter medarbetarna i fokus” och ”att företaget satsat på innovativa tekniker för en hållbar framtid”.

– Det är fantastiskt roligt att bli uppmärksammad på det här sättet, kommenterar Pär Karlsson. Men utmärkelsen är framförallt resultatet av ett teamwork, att man arbetar tillsammans och har tydliga mål, framhåller han.

– De flesta av våra uppdrag genomför vi med egen byggpersonal och tillsammans med lokala underentreprenörer. Och det är tack vare alla engagerade medarbetare på ByggConstruct och alla duktiga samarbetspartners, som vi har nått så här långt. Det är tillsammans som vi bygger ett vinnande Uppsala.

Satsar på att bygga hållbart
Något som bidragit till ByggConstructs starka tillväxt, menar Pär, är satsningen på att bygga hållbart.

– Ända sedan vi startade ByggConstruct 1994 har det varit en självklarhet att det vi bygger ska hålla under lång tid. Vi har alltid strävat efter att bygga säkert, med god arbetsmiljö och med stor miljöhänsyn säger Pär.

Årets Företagare i hela Sverige?
I och med denna utmärkelse går Pär vidare till den regionala finalen 10 juni. Och går det bra väntar riksfinalen, där 21 regionala vinnare gör upp om den nationella titeln. Prisutdelningen går av stapeln i oktober i Stockholms stadshus.

 Juryns motivering
”Årets Företagare är en person som genom sitt företagande visar hur ett företag kan bibehåll sin tillväxt trots varierande konjunkturförhållanden. Företaget har en stabil grund, satsar på innovativa tekniker för en hållbar framtid, och har ett ledarskap som tydligt sätter medarbetarna i fokus. På detta sätt har företaget inte bara fått nöjda medarbetare, utan även nöjda kunder och relationer.”

Läs mer på Företagarnas webbplats.

Vi bygger framtidens skolor för våra barn

Musik till tusen!

ByggConstruct är självklart med på uppskattade skolturnén som Uppsala Gitarrfestival erbjuder skolbarnen runt om i Uppsala och Enköping. Ett av alla syften handlar om det ska bli lättare för barn att komma i kontakt med musik, konst, dans och teater, samt att ”hitta” till Uppsala Kulturskola!

läs mer

Var med i vår frågetävling!

Ett vinnande Uppsala! Genom att bygga framtiden på ansvar, stolthet och respekt kan vi tillsammans nå hur långt som helst.

 

Är du en vinnare? Lördag 4 maj är ByggConstruct matchvärd för Sirius hemmamatch mot IFK Göteborg på nya Studenternas. Men vad vet du om Sirius och om ByggConstruct egentligen? Var med i vår frågetävling! Antar du utmaningen kan du vinna finfina priser.

läs mer

Cykelfabriken – nytt stort projekt!

Projekt Cykelfabriken längs Väderkvarnsgatan i centrala Uppsala startar under januari och beräknas pågå i drygt 2 år. Omsättning ca 230 MSK.

läs mer

Förnyelse av Uppsalahems miljonprogram

Bild från Uppsalahem, Marmorn Marmorvägen 1-11 från Uppsalahem

ByggConstruct ett av de företag som fått förtroendet att vara med i Uppsalahems stora förnyelsearbete av miljonprogrammets bostäder. Det handlar om två mycket intressanta ramavtal som kan bli omfattande t.o.m. hösten 2020.

läs mer

Vår framtid har en hållbar historia. ByggConstruct fyller 25 år!

Ända sedan vi startade ByggConstruct 1994 har vi arbetat med inställningen att förtroende inte är något du får till skänks. Det är något du bygger bit för bit, dag för dag under lång tid. Nu fyller vi 25 år.

läs mer
visa fler